Post by maratitinszi on Mar 13, 2022 8:14:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Portal ® Pinball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Portal ® Pinball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачан новац ▞▞▞
▞▞▞ Portal ® Pinball 2022 version ▞▞▞
Portal ® Pinball 아케이드 zgq
Не могу да видим страну стола ако не покренем телефон у пејзаж. Али то чини стварни сто толико малим да једва могу да видим лопту. А лопта наставља да иде право низ средину или низ стране. Иначе одлична игра!
Веродостојан
Зато престани да се питаш да ли желим да трошим новац на бескорисне новчиће! Микро трансакције уништавају игре...
Купио сам, инсталирао, не могу да играм. Сваки пут када покушам добијам грешку да не може да потврди аутентичност мог уређаја.
Лопта се константно помера на аутлајн много више него обично на Зен столовима. Такође, као и неколико других Зен флипер апликација, и овој су преко потребна ажурирања. Зен и даље узима наш новац иако ово није компатибилно са најновијим уређајима. Последње ажурирање 2016 је шала. Или поправите или уклоните из продавнице или вратите новац разочараним купцима који плаћају.
Portal ® Pinball Spillehall ptmg
Волим ову игру! Завршио сам Портал на Ксбок360 и стварно сам уживао, као такав уживам у овоме. Добра игра, без грешака... лепа
Сјајан флипер са одличним мотивом. Само једна велика мана: стално гњави око Фацебоок интеграције. Немате фб налог, не желите да видите молитву за такву везу сваки пут када се игра заврши.
Ако сте уживали у компјутерској игрици Портал 2, онда ћете ценити Портал Пинбалл. ГЛаДОС, Вхеатлеи и још много тога.
Ово је портал и флипер
Лиценца ми не дозвољава да играм, па могу ли добити повраћај новца?
Нисам велики љубитељ флипера, али ова је заиста добра. И као велики обожаватељ Портал игара, допао ми се.
Најбоља флипер игра коју сам икад играо! Љубавни портал. Волим флипер. Најбоље од оба света.
Плаћено за то, никаква валидација лиценце ми неће дозволити да играм...
Свидео ми се, игра добро и одлично се осећа на мом таблету
Лепо, али волео бих да видим још распореда
Ит'с авесоме! Портал је једна од мојих омиљених игара на свету!
Пробали. Било је забавно, али нисам уживао у позиву да ИАП настави да игра игру. Нисам сигуран како то утиче на укупну игру, али нисам фан ИАП-а
Валве не би желео да изда ништа са 3 у њему, зар не. БАСТАРДС!Комбиновање флипера и портала је најбоља ствар која се икада могла догодити. Добар посао
Допало ми се
КАКО ИСПУСТИТЕ СМРОДНУ ЛОПТУ!!!!!!!!
Добра игра као она.
Волим ову игру. Волео бих да може да иде на цео екран, и волео бих да је погодно поље да користи пераје у односу на гуркање било боље. Губим много лопти због ова два проблема.
Сјајан флипер сто! Сад кад бих само могао боље да играм флипер...
Увек сам био обожавалац портала и ово је веома кул... Одлично иде и!!
Није могуће проћи претходне провере лиценци па је рефундиран
Желим да будем као купола када порастем.
Ово је најзабавнија ствар са мирисним флипером на вашем калкулатору (ти 84 ) и ако ово читате, не пропустите овај флипер са темом екстремне зависности и забавног портала
Сјајно!
Заиста досадно, искључујем податке на послу и не могу да играм током ручка. Желим поврат новца.
Свиђа ми се ово хвала за графику!!!
Japanisches Alphabet, Briefe Schreiben Lernen lftx
Пераје чак и не показују РИП ОФФ