Post by maratitinszi on Mar 13, 2022 7:56:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодова злато ▞▞▞
▞▞▞ Checkers Online - Duel friends 2022 version ▞▞▞
Сјајна игра мени је лако наћи новог пријатеља
Helix Jump Action len
Волите ову игру, забавна је...
Једини проблем је када постоји јасан реми, нудим нерешено више пута и понекад играч не прихвата. Настављамо да играмо напред-назад са по једним или два краља док ја једноставно не одустанем јер они неће прихватити извлачење. Молимо унесите аутоматски жреб без напретка након одређеног броја потеза. Измењено на 1 звездицу јер још увек нема принудног извлачења. Нека промена добије 5 звездица. Уредите за одговор: не, никада није принудно реми.
Време паас
Прилично забавна игра са пуно опција, без много огласа и доста онлајн играча.
Учините тако да се игра заврши након 50 потеза ако играч ни под којим околностима не може да добије краља или ухвати. Како тренутно стоји, игра ће се завршити тек када буде 1 краљ против 1 краљ. Међутим, био сам приморан да играм 2 краља против 2 краља што је нерешено. Међутим, он је одбио да прихвати реми и ми смо правили исте потезе више од 30 минута. Апсолутно неприхватљиво. То би учинило игру фер и покренуло би ствари. Осим тога, волим апликацију.
У реду, игра је управо преузела данас, али када понуда не извлачи извлачење
Вау, свидела ми се игра јер могу да тестирам своје вештине са различитим противником
Волим ову игру, волим да је играм иу стварном животу
Не можете да померите другу цену без избора када вас противник примора да узмете, ово се не би десило да играте лицем у лице, гомилу смећа.
Драго ми је да играм ову игру
Лоше
Вау
ПАНГЕТ НАГ БА БУГ, ДИ КА МАНАНАЛО
Пристојан
Стално је говорило да сам изгубио усред утакмице
Моја девојка се каје што се игра са мном и чујем је како пати.
Како да контактирам подршку? 50% играча моментално даје оставку да би убацило свој рејтинг како би играли лакше противнике. Подршка, контактирајте ме и ажурираћу своју рецензију. Хвала
Требају ми француски играчи и цртање уживо
Треба побољшати
Добра игра
Леп
Checkers Online - Duel friends Bordspellen otde
Одлична апликација ако волите даме
Каже да носиш да ставиш своје комаде
Добро прошло време
Некако је добро
Checkers Online - Duel friends 보드 yuc
Напомена: не преузимајте ову игру понекад када притиснете даме она се аутоматски помера и када победите направиће ружну буку попут поквареног звучника
забавно забавно забава са новим пријатељима
👌
Прелепа игра Само треба више опција као што је време јер су неки играчи преспоро
Јуче сам ажурирао апликацију и од тада се руши,